Σαντορινη Οια Ξενοδοχειο Thirea

Σαντορινη Οια Ξενοδοχειο Thirea
Υπηρεσιες

Διαμονή στην Οία Σαντορίνης

Από την πρώτη στιγμή της αφιξής σας στο ξενοδοχείο μας θα νιώσετε την αυθεντική φιλοξενία που παρέχουμε & την προσωπική επαφή που έχουμε με τους φιλοξενούμενούς μας, γεγονός που μας κάνει να ξεχωρίζουμε στο νησί μας.

Θέλοντας να συμβάλουμε ενεργά στη χαλάρωση κι ευεξία σας, αλλά και να ενισχύσουμε το ρομαντισμό σας, παρέχουμε μία σειρά από ξεχωριστές υπηρεσίες και δυνατότητες που μπορείτε ν’ αξιοποιήσετε κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε στη συνέχεια.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΕΥΕΞΙΑ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ

ΜΑΣΑΖ

ΜΑΣΑΖ

Μετά από τις πολλαπλές δραστηριότητες που παρέχει η Σαντορίνη, μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ένα υπέροχο μασάζ.

Οι επαγγελματίες μασέρ μας εφαρμόζουν την πολύχρονη εμπειρία τους για να ανακουφίσουν και να χαλαρώσουν το σώμα σας, δίνοντάς του ενέργεια και φρεσκάδα για ένα νέο ξεκίνημα δραστηριοτήτων.

YOGA

YOGA

Με τη μοναδική θέα της Σαντορίνης προσφέρονται ασκήσεις Yoga για πνευματική και σωματική χαλάρωση. Ζήστε την απόλυτη ηρεμία στο μοναδικό νησί της Σαντορίνης.

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ, ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Εχοντας χαλαρώσει και ηρεμήσει μετά από ένα μασάζ ή yoga, σας προτείνουμε να φροντίσετε και για μια εξωτερική ανανέωση του εαυτού σας, προσφέροντάς του μία θεραπεία προσώπου, μανικιούρ και πεντικιούρ. Θα διαπιστώσετε ότι θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ικανοποίηση και ευχαρίστηση που ήδη αισθάνεστε.

Όλες οι υπηρεσίες περιποίησης, ευεξίας & χαλάρωσης μπορούν να λάβουν χώρα στη σουίτα σας.

Μαγεία & Ρομαντισμός

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ

Κάντε την ιδιαίτερη στιγμή σας ακόμα πιο μοναδική και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία, στην βεράντα της σουίτας σας, υπό το φως των κεριών σε συνδυασμό με τη μοναδική θέα της Καλντέρας, με υπέροχες γαστρονομικές γεύσεις. Ενδείκνυται και για μία πραγματικά ξεχωριστή πρόταση γάμου! Μια εμπειρία που θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σας!

Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ

ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΓΑΜΟΣ

Η εκπληκτική θέα στη Καλντέρα και η αιγαιοπελαγίτικη ατμόσφαιρα αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για να ενώσουν τις ζωές τους δύο ερωτευμένοι. Ο ρομαντισμός, η φαντασία και ο επαγγελματισμός συνεργάζονται για να κάνουν τη δική σας μοναδική στιγμή πραγματικά αξέχαστη.

Απευθυνθείτε στο προσωπικό μας, στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου μας, είτε για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τις υπηρεσίες μας, είτε για να μας ενημερώσετε γι’ αυτές που σας ενδιαφέρουν. Ο χώρος υποδοχής μας βρίσκεται στο κτίριο με τις σουίτες και λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 13:00 & από τις 17:00 έως τις 21:00 (οι φιλοξενούμενοί μας έχουν δυνατότητα επικοινωνίας μαζί μας σε 24ωρη βάση)

Όλες οι πιο πάνω υπηρεσίες παρέχονται στις σουίτες, κατόπιν αιτήσεως & με επιπλέον αξία.

Υπηρεσία Μεταφοράς

Εάν επιθυμείτε να σας καλωσορίσουμε στο λιμάνι ή το αεροδρόμιο της Σαντορίνης και ν’ αναλάβουμε τη μετακίνησή σας προς το Thirea Suites, μπορείτε απλά να μας το ζητήσετε.

Επιλέξτε τον τύπο διαμονής που σας ταιριάζει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. Εφόσον συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies. ΣΥΜΦΩΝΩ