Σαντορινη Οια Ξενοδοχειο Thirea

Σαντορινη Οια Ξενοδοχειο Thirea
Τοποθεσια

Οία Σαντορίνη

Το Thirea Suites βρίσκεται στην Οία της Σαντορίνης, επάνω στην Καλντέρα. Αποτελείται από δύο κτίρια, τα οποία απέχουν 500 μέτρα μεταξύ τους και τα χαρακτηρίζουν η εκπληκτική τους θέα, η πολυτέλεια και η εξαιρετική αρχιτεκτονική τους.

Το κτίριο με τις σουίτες διαθέτει επίσης μοναδική ιδιωτικότητα, την οποία απολαμβάνουν απλόχερα οι φιλοξενούμενοί μας σε αυτές.

ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΝΤΕΡΑ

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΗΜΕΙΑ & ΠΑΡΑΛΙΕΣ:

  • Φηρά (πρωτεύουσα): 12 χλμ
  • Αεροδρόμιο (Μονόλιθος): 17 χλμ
  • Λιμάνι (Αθηνιός): 20 χλμ.
  • Παραλία Μπαξέδες: 1,5χλμ
  • Παραλία Κολούμπος: 2χλμ
  • Παραλία Περίβολος : 30 χλμ.

ΟΙΑ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Μπορείτε να μεταβείτε στη Σαντορίνη αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς

Εάν επιλέξετε να έρθετε ακτοπλοϊκώς, τα πλοία αναχωρούν από τον  Πειραιά και τη  Ραφήνα. Εάν ταξιδέψετε με συμβατικό πλοίο (ferry boat) από τον Πειραιά θα βρίσκεστε στη Σαντορίνη σε περίπου 8 ώρες, ενώ με ταχύπλοο (high speed), από το ίδιο λιμάνι, θα φτάσετε σε περίπου 4,5 ώρες.

Εάν ταξιδέψετε αεροπορικώς από το αεροδρόμιο της Αθήνας (Ελευθέριος Βενιζέλος), τότε το ταξίδι σας θα διαρκέσει μόλις 50 λεπτά.

Υπηρεσία Μεταφοράς

Εάν επιθυμείτε να σας καλωσορίσουμε στο λιμάνι ή το αεροδρόμιο της Σαντορίνης και ν’ αναλάβουμε τη μετακίνησή σας προς το Thirea Suites, μπορείτε απλά να μας το ζητήσετε.

Επιλέξτε τον τύπο διαμονής που σας ταιριάζει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. Εφόσον συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies. ΣΥΜΦΩΝΩ